Skip to content

LA BANDA

LA BANDA

Jordi Oliver Guitarra i Veu

Elvira Bisbe Veu

Carlos Aznar Guitarra

Vaig començar a tocar amb petits grups d’amics de l’escola imitant els nostres ídols del moment. Després, en un diàleg de guitarres vaig conèixer a en Carlos amb qui comparteixo una amplia i diversa col·laboració musical que va des-de concerts de tota mena, música per panellets, anuncis esportius, programes de radio, etc. fins arribar a l’actual Jonibegut.

He col·laborat entre d’altres amb grups com la +Silvestre jazz band i Full House fent concerts per l’Empordà. També he participat en la música d’algunes pel·lícules.

Actualment entre d’altres, em dedico també a fer guitarres elèctriques, al cant coral i a la composició.

Influències: Clapton, Yes, KC, Miles, Satriani, Hellecsters, Vai, Scofield,  però si he d’escollir, sens dubte em quedo amb l’entranyable i savi  BB King.

El meu primer concert com a cantant va ser als 17 anys a un “Cabaret literari”.

Vaig formar part del que deien la “Novissima cançó” amb Dolors Divi amb diverses formacions. Vaig gravar un disc (LP) al 1987 com a KOE amb Tullio Tonelli.

Posava veu a músiques d’anuncis per a Sonoestudi i cors per alguns discs de cantants com Enric Hernáez. Posteriorment m’he dedicat més a la medicina i a cantar en events familiars i d’amics fins que vaig formar part de Jonibegut i ContraBand.

Les meves influències son la música negra, en especial el Soul i el Blues. Sóc fan des de la adolescencia de Janis Joplin i d’Aretha Franklin.

De petit vaig trencar una guitarra impossible amb un martell, extorsionant al meu pare per que em comprés una nova. Però gràcies al meu germà anava escoltant música importada que em va anar civilitzant.

Amb el Jordi ens vam coneixer a una festa, casualment havien dues guitarres, 4 hores més tard els invitats feie estona que no hi eren.

He col.laborat en publicitat, documentals i instalacions. Intento compaginar la música, amb el disseny, la pintura o la escriptura. 

Vibro amb la clásica, la rumba, el rock dels 70, el funk dels 80, soul, R&B, Steely Dan, Clapton, Reindhart, Pass, T. Emmanuel, De Lucía…

Ara el meu tracte amb les guitarres es força diferent al dels inicis.

Albert Alier Teclats i veu

Marc SalaBateria i veu

Ricard Morán – Baix i veu

La música i el ritme sempre han estat presents en la meva vida. 

Com a estudiant al Conservatori Municipal, com a oient habitual de les obres clásiques de piano que interpretava la meva mare, o com a discotequero dels anys 80′.

Em sento còmode però, escoltant les veus  S Vaugan i D Washington, i també perquè no dir-ho del bon pop.

Participo de l’eclecticisme de Jonibegut des de fa anys i el meu cap és un batibull d’influències, endolcides útlimament per la meva incursió en els ritmes corporals del tap, de la mà de Camut Band. 

Vaig començar a interesar-me per la música de ben petit, escoltan els discs que els meus pares posaven al vell tocadiscs de casa. Músiques com: Jesuchrist Superstar, Llach, clàssica i de tot una mica.

Un cop començant la meva vida laboral vaig coneixer en Jordi Oliver i vam dir que hauriem de fer algún assaig per divertir-nos, ell portava una persona i jo una altre. En Jordi va portar un tal Carlos Aznar, actualment guitarrista de JONIBEGUT i jo vaig portar l’ Enric Cardús que també va formar part del projecte des de l’inici fins passats 5 anys.

Un cop creada la ultima formació amb el nom definitiu de JONIBEGUT, fa uns 6 anys ja, es quan vam començar amb tota aquesta història.

Influències musicals: Supertramp, Pink Floyd, Elvis Presley, diferents grups de Soul, Blues, country i música clàssica, sense oblidar-nos del Jazz. Pero si haig d’escollir algun en especial, cantant masculí Van Morrisson Cantant Femenina Janis Joplin.

Encara que baixista a Jonibegut, el meu origen es guitarrista.

De ben jove vaig començar amb instruments acustics i ja de gran em vaig electrificar.

Vaig tenir també una etapa molt divertida en el mon de la música tradicional com a graller i timbaler. També m’agrada la flauta travessera.

Les influències son molt diverses. De molt jove Creadence Clearwater Revival, John Mayal, Bob Dylan i Crosby-Stills & Nash, més tard Led-Zeppelin, Pink Floyd, King Crimson, BB King, Eric Clapton, Steeve Ray Voughan.

Apart de Johnibegut vaig començar tocant en alguns grups de blues/rock i darrerament he col·laborat en la composició i instrumentació d’alguns temes per a documentals de muntanya.